Röjning längs våra vägar

Som ni säkert noterat via era mejlinkorgar anslutna till VägFas så har vi i styrelsen bett alla fastighetsägare att röja längs era diken som ansluter till våra vägar på Norrö. Vi noterar att det slarvas med röjning och detta kommer då resultera i att vi måste anlita extern resurs för att fixa detta. Den kostnaden har vi dock inte med i föreningens årliga driftbudget vilket då får konsekvenser.

Så vi ber er alla att röja längs dikena och observera att röjning även ska ske i höjdled, minst 4,6 m över körbana ska växtligheten befinna sig. Ha i åtanke att växtlighet under vintertid kan tyngas ner av snö och ta höjd för detta. För mer information se fliken Trafiksäkerhet och länken som heter Norrö vägar och vägområden.

Tack på förhand!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.