En trevlig sommar

önskar styrelsen och passar samtidigt på att informera om vad som hänt sedan årsmötet.

Vi är nu ägare till samtliga belysningspunkter inom området. Förhandlingarna har gått som planerat och banken gav oss lite bättre ränta än den som förespeglades på årsmötet.
En beställning av nya belysningspunkter på Barrstigen nattljus 007och Norrö Höjdväg har gjorts och arbetet ska vara klart innan det mörknar på, dvs före September månads utgång. Mer information kommer då vi fått leveransplanen från One Nordic AB.

Vår vinterväghållare -Bröderna Ekstrand- har sagt upp avtalet med motiveringen
”Vi har inte fått vara ifred då vi varit lediga”.
Medlemmar i samfälligheten har tyckt sig ha rätt att när som helst begära plogning och sandning mm, direkt av Entreprenören
Styrelsen vill därför påminna om att synpunkter och krav ska framföras till vägfogden som i sin tur vänder sig till entreprenören om det är motiverat.
Styrelsen beklagar denna utveckling men accepterar uppsägningen och vill samtidigt tacka
Br. Ekstrand för en, under några år,  mycket väl genomförd entreprenad.

Vi söker nu efter en ny vinterväghållare och tar gärna emot tips om Du känner till någon som skulle vilja åta sig uppdraget.

Det har kommit till föreningens kännedom att medlemmar blivit utsatta för påringningar och dörrknackning sena kvällar. Polisanmälan har gjorts i dom fall som vi känner till eftersom man kan anta att detta varit något annat än rent ”bus” då det hänt vid tidpunkter då vanliga busfrön förhoppningsvis sover.
Vi hoppas det har upphört nu, men om någon råkar ut för det igen ska förstås först polisen kontaktas, men sedan vore ett mail till oss önskvärt, så att vi kan meddela övriga fastighetsägare i området.

Än en gång Skön sommar önskar
/styrelsen

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.