Årsstämma 23 april

Tisdag den 23 april kl. 19.00 så är det dags för årsstämman i vägföreningen. Som brukligt så håller vi till i Säby kyrka. Kyrkan har bytt ägare och numera finns det toalett då avlopp är kopplad till kommunens VA-nät. Kallelse, tillsammans med information, kommer komma i god tid innan stämman.

Senast den sista februari (skottår i år) så har medlemmar möjlighet att skicka in motioner till stämman enligt våra stadgar. Enklast är att mejla in den/de till någon av de mejladresser som styrelsen har och som återfinns under fliken Kontakt. Annars har ni möjlighet att lägga motioner i någon av våra privata postlådor. När ni skriver en motion så vill vi ge några råd. Försök håll motionen kort och koncis. Max ett A4-blad. Signera gärna motionen med erat namn, adress och telefonnummer utifall det dyker upp frågor, innan stämman eller på stämman. Delta gärna på stämman för att vara tillgänglig för att besvara eventuella frågor.

Och fram till den 23 april så vill vi som alltid påminna er om nyttja reflexer eller lampor i mörkret. Ser ni någon lampa som inte lyser så kan ni anmäla detta via fliken Trafiksäkerhet.

Väl mött den 23 april.

Styrelsen via sekreteraren

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.