Årsstämma hålls i Säbykyrkan!

Uppdaterad 2020-05-10

Nu finns signerat protokoll från Årsstämman den 27 april 2020 upplagt under Dokument/Årsstämman 2020.

Information den 18 April 2020

Årsstämma för Norrövägar samfällighetsförening kommer hållas i Säbykyrkan och inte vid Lugnets paviljong som tidigare annonserats. Datum och tid är oförändrat.

Mer information framgår i denna länk: Information ang Årsstämma Norrövägar 2020

Vi tillåter just detta år, att deltagare på stämman totalt får inneha 3 st. röstsedlar utöver sin egen röstsedel. Dvs totalt 4 st. röstsedlar. Lagstöd för förfarandet finns i 10 § i Lag (2020:198) om tillfälliga undantag för att underlätta genomförandet av bolags- och föreningsstämmor. Tanken är nu att ni som medlemmar försöker ”prata-ihop-er” med era grannar så att ni sinsemellan försöker bestämma vilken av er som ska företräda grannen på stämman. Den/De fastighetsägare som inte ska närvara, men som låter grannen företräda, måste skriva under en fullmakt. Exempel på fullmakt finns under fliken Protokoll och dokument, men även i denna länk: Fullmakt till årsstämma 2020

Plats för Årsstämma: Säbykyrkan

Datum & tid: 27 april kl. 19.00.

·      Kom i god tid! Inregistrering sker med start kl. 18.30

·      Glöm ej era och grannens fullmakter

·      Håll avstånd mellan varandra i kyrkan!

·      Om ni har feber, ont i halsen eller rethosta (eller andra tecken som Corona brukar uppvisa) eller på annat vis känner er sjuka så vill vi inte att ni deltar!!

Välkomna önskar Styrelsen

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.