Uppdatering Asfaltering v27, prognos för onsdag 1 juli

Under tisdagen 30 juni har entreprenören bilat loss betäckningarna, fräst asfalt, sopat, lagt ut asfaltsgrus (AG) för att bygga upp vägkroppen på de ställen det behövts samt hunnit med att lägga slitlagret ABT11 i början på Norrövägen fram till Säbykyrkan.

Onsdag 1 juli. Entreprenören kommer kl 07.30 fortsätta lägga slitlager ABT11 vid Norrö Tingshus upp mot stallet, Norrövägen från Barrstigen fram till 3-korsningen Norrövägen/Norrö Ringväg/Garnsviksvägen samt Garnsviksvägen från Kvarnvägen fram till början på Garnsviksvägen i den ordning som skrivs. Kommer ta hela dagen. Om inte regnet ställer till det så kommer dom hinna med detta. Om ni ser att entreprenören har lagt ut svarta klistret så kör inte på det! Om ni gör det och sedan kör på grus så blir resultatet inte alls roligt.

Ni finner en kartbild över de områden som kommer asfalteras här kartbild. Vi ska försöka ställa ut skyltar som ber er ta en annan väg för att undvika möten med de som lägger asfalt. Arbetsbeskrivning enligt nedan eller om ni klickar här.

Vi ber er ha tålamod och förståelse. När dom lägger asfalt så får man endera köra runt eller finns det inget sådant alternativ så får man vackert vänta. Vi får ha tålamod, men sedan kan vi förhoppningsvis njuta av en bättre väg många år framåt.

/Styrelsen Norrövägar

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.