Information okt/nov 2020

Vi kan konstatera att sommaren snabbt förvandlades till höst och det känns som hösten snabbt övergår till vinter. Vi har placerat ut dikespinnar/snökäppar. Sommarens asfaltering av Garnsviksvägen och Norrövägen har genomgående fått positiv återkoppling från er medlemmar. Några infarter till fastigheter har vi fått justera i efterhand. Vi ska lägga ut grus utanför asfaltskanterna, men det arbetet skjuts till nästa år då det inte finns en budget för det. Vi ansökte om ”särskilt” bidrag från Trafikverket i hopp om att få en kompensation för den stora utgift som asfalteringen innebar och till vår (positiva) förvåning blev det mycket mer än vad vi vågat hoppas på. Vi har skickat in verifikat i form av fakturor från asfaltsentreprenören och erhållet 40% i bidrag.

Kör försiktigt på våra vägar för snart kommer vi ha vinterväglag vilket gör underlaget halt. Vi är dessutom inne i en väldigt mörk period så vi ber er använda reflexer.

Om ni ser att belysningen inte fungerar så kan man anmäla detta till oss i styrelsen eller gärna direkt till One Nordic på nedan länk

http://kundportal.one-nordic.se/error_report.html#5848

Med detta sagt så hoppas vi på en god fortsättning på året och ta hand om varandra i dessa Coronatider.

/Styrelsen

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.